Om föreningen

Föreningen bildades den 5 juli 2006 och då antogs föreningens stadgar i överensstämmelse med stadgar för föreningar inom Svenska Ridsportförbundet. Föreningen fick omgående tillräckligt stort medlemsunderlag så att inträdesansökan till Svenska Ridsportförbundet och Riksidrottsförbundet kunde göras.

FÖRENINGENS SYFTE

Föreningen har som syfte att tillvarata tävlingsintresserade medlemmars och ryttares möjligheter att träna och tävla.

Föreningen är inte knuten till någon anläggning. De medel som kommer in vid olika arrangemang skall i största möjliga mån gå tillbaka till medlemmarna. Detta kan ske på olika sätt, till exempel genom:

• Sponsrade träningar
  • Föreläsningar
  • Bidrag till tävlingslicensen
  • Sponsring av klubbkläder mm

MEDLEMSKAP

Medlemskap är öppet för alla intresserade vare sig man är tävlingsryttare eller ej. Det är inte geografiskt bundet till Hammarö.

Medlemskap 2016 löses genom att betala in medlemsavgift på plusgiro: 21 98 71-1. Den försäkring som nu ingår i medlemskapet gäller endast om medlemsavgiften är betald.

• Junior: 170 kr
  • Senior: 250 kr

Ange namn, adress, telefon, födelsedatum samt e-postadress på talongen eller skicka motsvarande uppgifter till This is a mailto link.

IDEELLT ARBETE

Klubben är en liten klubb så för att kunna genomföra den planerade verksamheten krävs ideella insatser av oss medlemmar. Denna insats kan bestå av olika saker och var och en hjälper till efter förmåga. Bland annat behövs hjälp såsom:

• Funktionärer vid arrangemang/tävling
  • Brödbakning inför arrangemang
  • Sponsorskontakt

Alla insatser inom de olika områdena är lika mycket värda.

FLER FÖRSLAG

Alla förslag till aktiviteter är välkomna. Har du någon idé att tillföra verksamheten kontakta någon ur styrelsen eller grenledarna ovan.

Varmt välkomna till Sportryttarsällskapet Hammarö

SRS Hammarö - Ridsport

Bildad 2006-07-05
Föreningsnummer 40148-48